Bandièra01 capçalera  1180x150: Botiga

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.LengadòcAlbigésGalhaqués

Rabastens: s’es esfondrat un immòble de tres estatges

Trenta sèt pompièrs, dont una unitat de salvament especializada, an evacuadas uèch personas abans de confirmar que i a pas de victimas jols tarcums

Rabastens: s’es esfondrat d’un immòble de tres estatges
Rabastens: s’es esfondrat d’un immòble de tres estatges | Antoine Bordier

Tèxte legit

Se passèt a Marselha, puèi a Tolosa e ara a Rabastens (Galhaqués). Un immòble de tres estatges s’escranquèt parcialament dimenge passat. S’agís d’una bastissa qu’aculhís un establiment bancari a planpè, al numèro 1 del Cai de la Liberacion, çò rapòrta France 3.

Lo cònsol màger, Nicolas Géraud, ordenèt sul pic l’evacuacion de tres bastiments vesins e montèt un perimètre de seguretat. En seguida, trenta sèt pompièrs, dont una unitat de salvament especializada, evacuèron uèch personas e confirmèron que i aviá pas de victimas jols tarcums. Una enquista es en cors per determinar las causas de l’esfondrament.

 

 

 

Articles relacionats

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

L’Alan Carcassona
1.

La practica es tanben correnta dins Lo centre-vila de Carcassona. Esfondrament d’un estatge fa tres jorns carrièra Albert Thomey.

  • 3
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article